Macarrón

Secció següent

Rafa Macarrón

Madrid, 1981

 

Rafa Macarrón és una peça clau en una nova i emocionant generació d’artistes espanyols contemporanis.

Conegut per crear universos alternatius extraordinaris, les pintures de Macarrón presenten innombrables criatures extravagants i distorsionades que, per a ell, són versions hiperrealistes de la humanitat. Les seves obres són un homenatge a la vida i a allò que és mundà, un missatge que transmet a través d’un ús vibrant del color, el simbolisme, la innocència i la humilitat dels seus personatges. Els materials utilitzats a l’hora de pintar li donen llibertat total d’expressió. L’esprai proporciona modernitat, dinamisme i color a les seves obres; els llapis i el retolador creen la trama; les ceres, els acrílics i els guaixos, transparències matisades, i l’oli els aporta complexitat.

Amb reminiscències de les obres de Haring, Picasso, Miró i Bosch, per anomenar-ne només alguns, els llenços poètics de Macarrón tenen el poder de connectar el públic amb el seu ser interior i empènyer els límits de la seva imaginació.

Emergint ràpidament com un dels principals artistes espanyols contemporanis de la nostra generació, Macarrón va ser nomenat Millor Artista en la fira d’Arco Madrid de 2013. La seva obra es pot trobar en col•leccions importants arreu del món; ha estat exhibida a Hong Kong, Tòquio, Nova York, Los Angeles, Miami, Bogotà, Toronto, Porto, Istanbul i en diverses ciutats espanyoles.

Obres de l'artista

  • Nueva York
  • Untitled
Contact us for more information about the availability of artworks by this artist.
Tornar
Nueva York
2023

Nueva York

226 x 366 cm (89 x 144 1/16 in.)
Mixed media on canvas
Inquire
Tornar
Untitled
2022

Untitled

183 x 140 cm
Mixed media on canvas
Inquire