- París

Saura. Brigitte Bardot et autres dames

Mayoral obrirà una galeria a París amb una exposició d’Antonio Saura.
Secció següent

Saura. Brigitte Bardot et autres dames

Mayoral obrirà una galeria a París amb una exposició d’Antonio Saura 

La galeria organitzarà mostres comissariades que promoguin els artistes de postguerra i el seu vincle amb París.

La primera exposició de la nova galeria, «Antonio Saura. Brigitte Bardot et d’autres femmes», estarà comissariada per Martine Heredia, i inclourà sis obres mestres que daten d’entre els anys 1956 i 1963.

 

A mitjans novembre d’enguany, Mayoral, obrirà un nou espai a París. Estarà ubicat a l’avinguda Matignon, ben bé al cor de l’històric 8è districte de la ciutat, el barri de les galeries per excel·lència.

La primera exposició, «Antonio Saura. Brigitte Bardot et d’autres femmes», anirà a càrrec de la comissària Martine Heredia, i inclourà sis obres mestres datades entre els anys 1956 i 1963. Una d’aquestes pintures, dedicada a l’actriu Brigitte Bardot, va ser exposada per primer cop el 1964 al Museu Guggenheim de Nova York.

Sota la direcció de Siân Folley, la galeria estendrà el seu compromís a llarg termini amb el mercat de l’art a França i oferirà serveis personalitzats als seus clients, aprofundint així en els contactes ja existents i desenvolupant-ne de nous arreu de la ciutat. L’espai comptarà amb una sala exclusiva per als clients, a més a més de la galeria de la planta baixa, on la galeria presentarà un programa d’exposicions curosament comissariades.

Tal com ha comentat en Jordi Mayoral: «En el transcurs dels darrers deu anys, hem establert fortes relacions amb diferents institucions i col·leccionistes francesos. L’obertura de la nova galeria de París consolida la nostra convicció que París té un paper fonamental en l’ecosistema del mercat global de l’art, i que la base del model de negoci de Mayoral —posar en primer pla els artistes més importants de la nostra cultura i proporcionar serveis especialitzats a col·leccionistes i amants de l’art— aquí florirà.»

Siân Folley, directora de Mayoral a París, ha afegit: «Vaig començar la meva carrera a una casa internacional de subhastes de París fa gairebé deu anys, abans de treballar a Nova York i, recentment, a Londres. Assumir la direcció de la galeria Mayoral a París és per a mi una nova aventura i alhora un retorn a les meves arrels. Sens dubte aquesta ciutat i el seu públic internacional seran receptius a l’experiència i a la llarga trajectòria de Mayoral, sempre marcada pel bon gust i la qualitat. Esperem dur l’avantguarda de l’art espanyol de postguerra a un ventall de col·leccionistes encara més ampli, així com oferir solucions flexibles a les necessitats tan ràpidament canviants dels nostres clients.»