Mayoral desenvolupa projectes rigorosament comissariats, fruit d’un exhaustiu procés de recerca i documentació. Compta amb la col·laboració de les famílies dels artistes, així com fundacions i altres institucions la missió de les quals radica a preservar i donar a conèixer els llegats dels artistes.

Mayoral és una galeria d’art especialitzada en art modern i de postguerra, fundada a Barcelona el 1989.

La galeria té un programa expositiu focalitzat en els grans artistes d’avantguarda del segle XX, incloent Joan Miró, Pablo Picasso i Salvador Dalí; els fundadors del moviment Dau al Set, com Antoni Tàpies, Joan Brossa i Joan Ponç; i altres grans artistes amb una especial vinculació a Catalunya, entre els quals hi ha Alexander Calder, René Magritte, Marc Chagall, Eduardo Chillida, Manolo Millares, Antonio Saura i Luis Feito.

La galeria desenvolupa projectes rigorosament comissariats, fruit d’un exhaustiu procés de recerca i documentació. Compta amb la col·laboració de les famílies dels artistes, així com fundacions i altres institucions la missió de les quals radica a preservar i donar a conèixer els llegats dels artistes. De la mateixa forma, compta amb la confiança de museus i col·leccionistes, tant privats com institucionals.

Mayoral ha dut a terme projectes revolucionaris com ‘Miró Studio’ (Londres – Barcelona 2016) el qual recrea l’atmosfera de l’estudi de Joan Miró a Mallorca, posant en escena elements lligats a les seves fonts d’inspiració, el seu procés creatiu i a les tradicions de la seva terra nativa. Recentment, la galeria ha organitzat la retrospectiva ‘Millares. Construint Ponts, no murs’, que repassa el procés creatiu de l’artista i analitza com el missatge de la seva obra interpel·la el present.

 • L'espai dels somnis

  L'espai dels somnis

  A través d’una acurada selecció d’obres d’art, l’exposició mostra la importància que el somni ha tingut com a constructor del llenguatge artístic del segle XX per explorar la consciència visual de l’inconscient.

 • Manolo Millares: Building bridges, not walls

  Manolo Millares: Building bridges, not walls

  Mayoral presenta una de les majors exposicions dedicades a Millares en una galeria privada en els últims anys, aconseguint reunir en un únic espai disset xarpelleres datades entre 1957 i 1972, el període de maduresa creativa de l'artista.

 • Dones surrealistes

  Dones surrealistes

  Es presenta per primera vegada a Espanya una exposició dedicada a dones vinculades al moviment surrealista. La mostra inclou obra de les artistes Valentine Hugo, Maruja Mallo, Lee Miller, Frida Kahlo, Dora Maar, Remedios Varo, Ángeles Santos i Leonora Carrington.

 • Art Revolutionaries

  Art Revolutionaries

  Mayoral celebra la commemoració del 80 aniversari del Pavelló de la Republica Espanyola en l'Exposició Universal de Paris de 1937 amb una rèplica de la gran obra perduda de Miró, 'El Segador'.

 • Dau al Set

  Dau al Set

  Mayoral organitza un cicle d'exposicions dedicades als artistes del moviment 'Dau al Set' Joan Brossa, Modest Cuixart, Joan Ponç i Joan-Josep Tharrats.

 • Miró's Studio

  Miró's Studio

  Mayoral presenta una exposició immersiva recreant l'estudi de Joan Miró a Mallorca. L'exposició va ser comisariada per Elvira Càmera, Directora de la Fundació Pilar i Joan Miró i realitzada en col·laboració amb Joan Punyet Miró, nét de l'artista.

 • Chillida

  Chillida

  Mayoral presenta una retrospectiva dedicada a Chillida en col·laboració amb la Fundació Eduardo Chillida - Pilar Belzunce. El projecte abasta una cuidada selecció de dibuixos, escultures, obra gràfica així com la pel·lícula 'L'art i els somnis" - Premi GAC a la millor exposició històrica.

 • Miró / Calder

  Miró / Calder

  Mayoral celebra el seu 25 aniversari amb l'exposició 'Joan Miró / Alexander Calder'. L'exposició va ser inaugurada pel nét de Miró, Joan Punyet Miró i es va realitzar en col·laboració amb Succesió Miró i Calder Foundation, aconseguint reunir un total de 40 obres.

 • 35 Picassos

  35 Picassos

  Mayoral presenta una exposició monogràfica de Picasso en col·laboració amb Maya Picasso.

 • Saura

  Saura

  Retrats | Crucifixions | Dames | Acumulacions

 • Dalí: Les inquietuds d'un geni.

  Dalí: Les inquietuds d'un geni.

  Mayoral organitza una exposició retrospectiva en commemoració del centenari del naixement de Dalí

 • Inauguració Galeria Mayoral a Barcelona